Skip to main content

Over ons

Wij borduren voor grote en kleine bedrijven, verenigingen, clubs en particulieren. Tot onze vaste klanten behoren onder andere een groot aantal hotelketens en horeca ondernemingen. Wij werken met meerdere 15-naalds borduurmachines, die door de computer worden aangestuurd.

Wij leveren de kwaliteit waar u om vraagt

Madeira Borduurgaren

Wij werken met hoge kwaliteit borduurgarens van het merk Madeira. De borduurgaren blijven mooi, verkleuren niet en zijn wasbaar tot 90 graden.

Wij borduren voor u


Textiel

Borduurstudio Brabant is al jarenlang een vertrouwd adres voor bedrijven en particulieren voor het machinaal borduren van bedrijfskleding, promotiekleding, werkkleding, beroepskleding, sportkleding, horecakleding, kinderkleding, badstof, headwear, caps en zelfs tassen, emblemen en badges.


Badtextiel

U zoekt handdoeken, gastendoekjes, washandjes, badjassen, strandlakens, slippers met uw bedrijfslogo voor in uw beautysalon? Het logo van uw (sport) vereniging op handdoeken? Wilt u een handdoek of badjas kado doen met een naam of afbeelding erop geborduurd? Neem dan contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden!


Geboorte geschenken

Met de allergrootste zorg werken wij aan de leukste (kraam)kado's voor de allerkleinsten. Wij borduren knuffels, badcapes, basjassen voor kinderen, slabbers, tutdoekjes, tutpoppetjes, labeldoekjes, dekentjes, rompertjes, baby mutsjes etc.


Huwelijk

De mooiste dag van uw leven tot in de kleinste details verzorgd? Dat kan met onze borduringen op bijvoorbeeld servetten, stropdassen of zelfs initialen op een ringkussentje. De mogelijkheden zijn eindeloos.


Meubels

Heeft u stoelhoezen of gaat u uw meubels opnieuw bekleden? Dan is het mogelijk om hier een borduring aan toe te voegen. Heeft u een horeca onderneming en maakt u gebruik van terraskussens? Val extra op en laat uw bedrijfsnaam borduren op de terraskussens.


Specials & Gifts

Als u het kunt bedenken, beoordelen wij of het borduurtechnisch haalbaar is. Een kledingstuk personaliseren? Gordijnen waar een werkje op mag komen, een tafellaken wat voorzien mag worden van een borduurwerk? Is uw laptoptas nog niet voorzien van uw bedrijfslogo? Het zijn zomaar een paar ideeën waar wij u graag mee helpen.