Skip to main content

Onze werkwijze

Wij borduren voor grote en kleine bedrijven, verenigingen, clubs en particulieren.

Heeft u een logo, eigen ontwerp of een naam de u graag in een bepaald lettertype geborduurd wilt hebben? Dat is mogelijk. Wij zetten deze dan voor u om in een borduurbestand. Dit borduurbestand is nodig om de borduurmachines aan te sturen.

Kosten en levertijd

Iedere aanvraag en elk logo is uniek en is vaak maatwerk. We kunnen daarom geen standaardprijzen afgeven. De prijzen worden berekend aan de hand van het formaat, het aantal items en het aantal steken dat gebruikt wordt in de borduring. Op basis van deze gegevens maken we voor u vooraf een prijsopgave.

Alleen tekst borduren

Wilt u alleen tekst laten borduren? Dan ontvangen wij graag de volgende informatie van u:

 • De tekst die geborduurd mag worden
 • De gewenste positie* van de tekst op het kledingstuk of item van uw keuze.
 • De gewenste afmeting* van de tekst
 • De kleur(en) van de tekst
 • Het aantal kledingstukken of items dat geborduurd mag worden
 • Het gewenste lettertype

*Wij adviseren u uiteraard hierbij graag over een passende afmeting op de betreffende positie

Stuur bovenstaande informatie aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


  

Borduren van Logo of eigen ontwerp

Wilt u een logo of eigen ontwerp laten borduren? Dan ontvangen wij graag de volgende informatie van u:

 • Het logo dat geborduurd mag worden. Lever het digitale bestand aan in een zo hoog mogelijke resolutie (beste kwaliteit) in .jpg of .pdf
 • De gewenste positie* van het logo op het kledingstuk of item van uw keuze.
 • De gewenste afmeting* van het logo
 • De kleur(en) van de logo. Weet u de PMS kleuren van uw logo? Stuur die dan ook mee. Wij kijken dan welke borduurgaren het beste aansluit(en) bij de kleur(en) van uw logo.
 • Het aantal kledingstukken of items dat geborduurd mag worden

*Wij adviseren u uiteraard hierbij graag over een passende afmeting op de betreffende positie

Stuur bovenstaande informatie aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Wij borduren voor u


Textiel

Borduurstudio Brabant is al jarenlang een vertrouwd adres voor bedrijven en particulieren voor het machinaal borduren van bedrijfskleding, promotiekleding, werkkleding, beroepskleding, sportkleding, horecakleding, kinderkleding, badstof, headwear, caps en zelfs tassen, emblemen en badges.


Badtextiel

U zoekt handdoeken, gastendoekjes, washandjes, badjassen, strandlakens, slippers met uw bedrijfslogo voor in uw beautysalon? Het logo van uw (sport) vereniging op handdoeken? Wilt u een handdoek of badjas kado doen met een naam of afbeelding erop geborduurd? Neem dan contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden!


Geboorte geschenken

Met de allergrootste zorg werken wij aan de leukste (kraam)kado's voor de allerkleinsten. Wij borduren knuffels, badcapes, basjassen voor kinderen, slabbers, tutdoekjes, tutpoppetjes, labeldoekjes, dekentjes, rompertjes, baby mutsjes etc.


Huwelijk

De mooiste dag van uw leven tot in de kleinste details verzorgd? Dat kan met onze borduringen op bijvoorbeeld servetten, stropdassen of zelfs initialen op een ringkussentje. De mogelijkheden zijn eindeloos.


Meubels

Heeft u stoelhoezen of gaat u uw meubels opnieuw bekleden? Dan is het mogelijk om hier een borduring aan toe te voegen. Heeft u een horeca onderneming en maakt u gebruik van terraskussens? Val extra op en laat uw bedrijfsnaam borduren op de terraskussens.


Specials & Gifts

Als u het kunt bedenken, beoordelen wij of het borduurtechnisch haalbaar is. Een kledingstuk personaliseren? Gordijnen waar een werkje op mag komen, een tafellaken wat voorzien mag worden van een borduurwerk? Is uw laptoptas nog niet voorzien van uw bedrijfslogo? Het zijn zomaar een paar ideeën waar wij u graag mee helpen.