icoonkleding001   iconeigenlabel01   icoonbadtextiel001   icoongeboorte 001   icoonhuwelijk 001   icoonmeubels001   icoonmaatwerk 001
Textiel   Bedrijfsmode   Badtextiel   Geboorte   Huwelijk   Meubels   Specials & Gifts


 

Onze werkwijze

Heeft u een logo, eigen ontwerp of een naam de u graag in een bepaald lettertype geborduurd wilt hebben? Dat is mogelijk. Wij zetten deze dan voor u om in een borduurbestand. Dit borduurbestand is nodig om de borduurmachines aan te sturen.

Wilt u alleen tekst laten borduren? Laat ons dan weten in welk lettertype deze tekst geborduurd mag worden en welke grootte dit mag zijn. Wij hebben al een groot aantal lettertypes in ons bestand.

Wilt u een logo of eigen ontwerp laten borduren? Stuur ons dan een bestand van uw logo of ontwerp. Liefst met een zo hoog mogelijke resolutie (zo scherp mogelijk). Weet u de PMS kleuren van uw logo? Stuur die dan ook mee. Wij kijken dan welke borduurgaren het beste aansluit(en) bij de kleur(en) van uw logo / huisstijl.

U stuurt uw bestand of tekst naar: info@borduurstudiobrabant.nl Na ontvangst van de informatie nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.