icoonkleding001   iconeigenlabel01   icoonbadtextiel001   icoongeboorte 001   icoonhuwelijk 001   icoonmeubels001   icoonmaatwerk 001
Textiel   Eigen Label   Badtextiel   Geboorte   Huwelijk   Meubels   Specials & Gifts


 

Onze werkwijze

Heeft u een logo, eigen ontwerp of een naam de u graag in een bepaald lettertype geborduurd wilt hebben? Dat is mogelijk. Wij zetten deze dan voor u om in een borduurbestand. Dit borduurbestand is nodig om de borduurmachines aan te sturen.

Wilt u alleen tekst laten borduren? Laat ons dan weten in welk lettertype deze tekst geborduurd mag worden en welke grootte dit mag zijn. Wij hebben al een groot aantal lettertypes in ons bestand.

Wilt u een logo of eigen ontwerp laten borduren? Stuur ons dan een bestand van uw logo of ontwerp. Liefst met een zo hoog mogelijke resolutie (zo scherp mogelijk). Weet u de PMS kleuren van uw logo? Stuur die dan ook mee. Wij kijken dan welke borduurgaren het beste aansluit(en) bij de kleur(en) van uw logo / huisstijl.

U stuurt uw bestand of tekst naar: info@borduurstudiobrabant.nl Na ontvangst van de informatie nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. 
Over ons

Borduurstudiobrabant is gevestigd in Vught. Wij werken voor particulieren, kleine en grote bedrijven, verenigingen en clubs.

machinesaanhetwerk       Wij werken met meerdere 15-naalds borduurmachines, die door de
computer worden aangestuurd.


 

Wij werken met hoge kwaliteit borduurgarens van het merk Madeira. De borduurgaren blijven mooi, verkleuren niet en zijn wasbaar tot 90 graden.       madeira garen

 

 

LogoSchriks
 
 

 


Borduurstudiobrabant levert de kwaliteit waar U om vraagt.
 


Eigen Label


Bent u op zoek naar een bepaald kledingstuk en kunnen uw en/of onze leveranciers het niet leveren? In sommige gevallen laten wij dan de door u gewenste kleding onder eigen label produceren! 

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Uiteraard houden wij bij het borduren op bedrijfskleding onder eigen label ook altijd rekening met de door de belastingdienst gestelde voorwaarden.


Wij produceren onderstaande item(s) onder Eigen Label

colbert dames  kleurenkaart colbert dames
Borduren op textiel


Borduurstudio Brabant is al jarenlang een vertrouwd adres voor bedrijven en particulieren voor het machinaal borduren van al uw kleding en bedrijfskleding.

U bent bij ons welkom voor bedrijfskleding, promotiekleding, werkkleding, beroepskleding, sportkleding, horecakleding, kinderkleding, badstof, headwear, caps en zelfs tassen, emblemen en badges. Bij het borduren op bedrijfskleding houden wij rekening met de door de belastingdienst gestelde voorwaarden.

Uiteraard is het mogelijk om zelf uw (werk)kleding aan te leveren, maar wij kunnen u ook de volgende merken leveren: Hakro, James Nicholson, Payper, Uniwear, Kustom Kit, Brook Taverner, B&C, Santino, Henbury, Kariban, Russel, Primeir, Chaud Devant en meer....

Klik op onderstaande afbeeldingen om de catalogussen van een aantal van deze kledingmerken te bekijken.

hakro jamesnicholson payper uniwear

Heeft u een beurs, evenement, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Heeft u snel Bedrijfskleding nodig met uw Logo erop geborduurd? Neem dan contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden!


Onderstaande foto's geven u alvast een idee van de vele mogelijkheden.

© Borduurstudiobrabant.nl© Borduurstudiobrabant.nl© Borduurstudiobrabant.nl© Borduurstudiobrabant.nl© Borduurstudiobrabant.nl© Borduurstudiobrabant.nl© Borduurstudiobrabant.nl© Borduurstudiobrabant.nl© Borduurstudiobrabant.nl© Borduurstudiobrabant.nl© Borduurstudiobrabant.nl© Borduurstudiobrabant.nl

Kleding is werkkleding als deze voldoet aan 1 van de volgende voorwaarden:

- De kleding is (bijna) alleen geschikt om tijdens het werk te dragen, zoals een laboratoriumjas en een stofjas.
- Op de kleding zitten 1 of meer duidelijk zichtbare beeldkenmerken die horen bij de werkgever (bijvoorbeeld een bedrijfslogo). Deze hebben
   samen een oppervlakte van ten minste 70 cm² per kledingstuk. De oppervlakte berekent u met een denkbeeldige rechthoek om de
   uiterste punten van het logo.
- De kleding blijft aantoonbaar achter op de werkplek.
- De kleding is een uniform of een overall.
- U vergoedt, verstrekt of stelt de kleding ter beschikking omdat de Arbeidsomstandighedenwet dit voorschrijft, zoals een paar
   veiligheidsschoenen. U moet aan de volgende voorwaarden voldoen:

        - U hebt een arboplan.

        - De kleding is nodig volgens dat arboplan.

        - De kleding wordt vooral tijdens werktijd gedragen.

        - De werknemer hoeft geen eigen bijdrage te betalen.


Wat is een uniform?

Als een groep werknemers dezelfde kleding draagt, die ook buiten de werkomgeving wordt geassocieerd met een bedrijf of beroep, dan is die kleding een uniform. Bijvoorbeeld de kleding van politie, militairen en stewardessen. Een zwarte broek met blauwe blazer van een chauffeur is dus geen uniform.

De herkenbaarheid van de kleding bepaalt of de kleding een uniform is en welke onderdelen daar bij horen. U kunt met de Belastingdienst bespreken of de kleding die uw werknemers dragen, uniformen zijn.

Bron: Website belastingdienst